Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Concursul interjudetean "D. Rusu"
Pentru moment această pagină se află în construcție, vă rugăm să reveniți

Pentru mai multe detalii și informații ne puteți contacta la numerele de telefon 0332.418.816 / 0232.216.450 / 0232.267.669
Vă mulțumim!

Timpul ramas pana la finalizarea paginii web al Colegiului Economic Administrativ Iași

Estimăm ca până la data de 29.12.2018 website-ul să fie actualizat cu toate informațiile.
00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde


Concursul interjudetean "D. Rusu"

Economia competitiva impune dobândirea unor noi competente: interesul pentru dezvoltarea profesionala, învatarea continua, gândirea critica, capacitatea de adaptare la situatii noi etc. Formarea acestor competente este posibila si prin participarea elevilor liceelor economice din zona Moldovei la un concurs cu caracter interdisciplinar.

Colegiul Economic Administrativ Iasi are o îndelungata traditie în ceea ce priveste pregatirea elevilor pentru specializarile economic si administrativ.

Pentru a consolida prestigiul liceului nostru prin absolventi bine pregatiti profesional am initiat, începând din anul scolar 2004-2005, organizarea si desfasurarea unui concurs interjudetean cu caracter interdisciplinar pe teme economice. Interesul elevilor pentru disciplinele economice precum si rezultatele meritorii obtinute de elevii nostri la etapa nationala a olimpiadei interdisciplinare ne-au determinat sa organizam acest concurs.

În zona Moldovei nu exista un astfel de concurs între liceele economice. Prin intermediul acestui concurs cu caracter interdisciplinar, urmarim sa evaluam competentele dobândite de elevi la diferite discipline din aria curriculara "Tehnologii": contabilitate-finante, economia întreprinderii-drept si marketing.

Avantajele participarii la acest concurs - inscriere fara admitere la FEAA