Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Transferuri elevi – examene de diferențe

 1. Accesul în incinta școlii este permis doar elevilor care participă la examenele de diferență.
 2. Accesul elevilor, personalului didactic, medical, administrativ se face pe ușa dinspre Strada Sf.Teodor (colt) – intrare profesori
 3. Accesul elevilor în școală este permis cu 15 minute înainte de ora începerii probei.

Se va preda declarația pe propria răspundere, completată și semnată de părinte/reprezentant legal  și consimțământul privind prelucrarea datelor personale ale elevului .

Fără aceste documente NU este permis accesul în incinta unității școlare!

 • Copiii vor avea la ei strictul necesar pentru examen:
 • mască de protecție 
  a. instrumente de scris – pix/stilou cu pastă/cerneală de culoare albastră, 
 • b. carnet de note vizat la zi cu fotografie 
  c. eventuale medicamente/dispozitive medicale dacă este cazul (de exemplu spray pentru crizele de astm)
 • Triajul epidemiologic se va efectua la intrarea din str. Fundac Sf.Teodor. Aici vor fi prezente cadrele medicale pentru a asigura triajul epidemiologic în vederea respectării măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii îmbolnăvirilor cu SARS-COV-2, după cum urmează:
  • Măsurarea temperaturii corporale cu termometre non-contact, valoarea temperaturii limită fiind de 37,3o Celsius. Se interzice intrarea în colectivitate tuturor persoanelor care prezintă temperatura mai mare de 37,3 Celsius la 3 măsurători succesive, la intervale de 5 minute, cu termometre diferite. În cazul în care un candidat se află în această situație, persoana/persoanele care efectuează triajul epidemiologic informează conducerea școlii.
  • Dezinfecția mâinilor
  În sala de clasă, elevii vor respecta repartizarea în bănci afișată pe ușa sălii de examen păstrând regulile de distanțare și conduita igienico-sanitară corespunzătoare (evitarea atingerii cu mâna a nasului, ochilor și gurii, purtarea măștii de protecție, evitarea contactelor directe cu cei din jur).

            IEȘIREA DIN ȘCOALĂ, la finalizarea probelor, se va face pe la ieșirea dinspre  str.Sf.Teodor (colț)